Hoppa till innehåll

Du talar inte sant, Eva-lis

maj 23, 2014

Barn till lärare vill inte längre utbilda sig till lärare visar med tydlig statistik hur stora förändringarna är på vilka som vill bli lärare. Det är ju också så att situationen är extra dramatisk och oroande för vissa lärarkategorier med längre utbildning och tuffare krav på förkunskaper. Sociologerna kritiserar fackföreningarna för att de arbetat på att ta bort all differentiering, underförstått mellan lärare med olika utbildningsval.

Det bemöter Lärarförbundets ordförande Eva-lis Siren i Sociologer: Lärarfacken har sänkt lärarnas status där hon låtsas som att hon inte förstår vad kritiken handlar om och istället lyfter den individuella lönesättningen. 😉

Förskolärare närmar sig snabbt i genomsnittslön så snart tjänar hälften mer än den vanlige gymnasielärare. När det gäller livslön har troligen förskollärare redan gått om oss. Eva-lis är inte dum även om hon är dum mot oss ämneslärare hon är ju ordförande för förskol-Lärarförbundet. Hon är bara beredd att riskera hela svenska utbildningssystemet för sina medlemmars skull. Då vrider hon på orden för att inte komma med rena lögner men det hon säger är inte sant.

20140523-070526-25526543.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: